Adobe Tutorials Adobe Illustrator Adobe Draw Android Smartphone |"Draw Skull

Adobe Draw Android Smartphone |"Draw Skull





All About Illustrator :

How To Create Wood Text Effect in Adobe Illustrator β–Ί

Logo Inspiration | Creating Simple Logo With Line | Illustrator Tutorial β–Ί

Flower Typography | Text Effect |Illustrator Tutorial β–Ί

How To make a Text Effect Water Waves | Illustrator Tutorials β–Ί…

27 thoughts on “Adobe Draw Android Smartphone |"Draw Skull”

  1. noyb noyb says:

    Its there any stabilizer (line smoother) option on the AID app on android

  2. Cara kirim gambar nya bgmn, misal mau buat upload ke shutterstock

  3. SUB2 SUB says:

    Yung wala kang pera. Kaya ballpen nalang ginamit moπŸ˜‚.
    No offense po.

  4. stylus nya yg recomend apa bro?

  5. Chagas Sousa says:

    Show πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  6. Lu itu pakek hp aoa bang kok bisa gambarnya pakek pen di android gitu… Apa semua hp bisa pakek pen? Tolong jawab

  7. Which styles are you using

  8. Ar Wan says:

    What pen are u using? Where did u buy that

  9. Get Inspire says:

    Ye konsi pen hoti hai…

  10. Now if I can just get me ears to stop bleeding

  11. deepak kalal says:

    What phone are you using and what pen is that

  12. What's that pen? Can you please help me about this a bit? I don't have tablet or a drawing pen that comes with such tablets/ phones.

  13. Jada Johnson says:

    I downloaded the Adobe illustrator on my cell phone so I can draw on my phone with the Adobe illustrator.

  14. Ego Mandala says:

    Itu ada pen pressure nya kah?

  15. scftybubs says:

    Is there a way to change it so that it’s smooth strokes after drawing on Samsung? I can’t figure out how
    I’m new so

  16. Fahmi Irawan says:

    bang cara ngirim data nya ke email gimana?

  17. Cara save nya gimana bang? Dalam berbagai format

  18. Rio Tattos says:

    bang stylus untuk s j2 ada gak ya?

  19. Rio Tattos says:

    bang stylus untuk s j2 ada gak ya?

  20. Arik Dsgn says:

    Pulpen belunya dimana mas..

  21. Mahdi ID says:

    Smartphone nya pake hp apa gan?

  22. Wah abang pake pulpen apa nih? Di gramedia ada nggak 😍

  23. Aplikasinya apa tuh bang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *